19.9.2024

Nedavno smo vam predstavili ponudu kabelskih polica s Magnelis® površinskom obradom koja je idealna za distribuciju kabela do fotonaponskih elektrana. Fotonaponske elektrane su najopravdanije na objektima s ravnim krovom, a upravo na tim mjestima želimo uvesti potporne podloge za kabelske police ili druge pomoćne elemente.

Potporne podloge PPS1 izrađeni su od gumenog granulata otpornog na UV zračenje u koji su utisnuti elementi za pričvršćivanje. Čvrstoća materijala i donja strana podloge s protukliznom aluminijskom folijom predodređuje podloške kao idealan nosivi sustav za kabelske instalacije na krovovima s PVC oblogom, bez potrebe za dodatnim materijalima za sprječavanje oštećenja obloge.

Potporna podloga PPS1 L30_GZM ima uprešanu šinu s površinskom obradom Magnelis, u koju se kabelska polica izravno pričvršćuje vijkom za lim (npr. STP 4.2X25 TX_ZNCR).

Potporna podloga PPS1 3XM8_GMLZ ima 3 komada matica s utisnutim navojem M8, u koje se pomoću središnjeg-centralnog nosača  DZCZ i vijka S 8X20 može pričvrstiti dno mrežne kabelske police ili izraditi noge za pomoćne konstrukcije.

Elegantna i učinkovita instalacija kabelskih trasa na ravnim krovovima